Highlight Të tjera

Super Jahti “Fly Girl”

Tiara F53

Tiara F53 është jahti më ideal për  zonja që duan të largohen për një ditë nga  dinamika e jetës modern, stres dha ngarkesa ditore.

Jashtë ka një hapësirë  ​​relativisht të madhe prej 188 metrash katrorë. Hapësira e madhe ofron komoditet dhe mundësi të shumta për argëtim. Përveç dy ulëseve të para për të drejtuar jahtin, ka edhe dy ulëse të njëjta mbrapa, shumë luksoze dhe me ekrane.

Një nga pjesët më të preferuara të këtij jahti  platforma e notiti, e cila  është shndërruar në një hapësirë ​​zbavitëse ku mund të vihet një skarë, hapësirë për frigorifer, dhe për përgatitje të ushqimeve. Gjithçka është strukturuar në formën që të mund të vendoset dhe largohet, varësisht nga kërkesa e mysafirëve./Unik Portal/