Highlight Shëndeti

Studimet tregojnë se me cilin vesh duhet të flasim në telefon?

studimet

Kur ju ngritni telefonin tuaj për të folur me siguri që e vendosni në veshin në anën e njëjtë me dorën që e keni kapur.

Por në cilin vesh duhet vendosur telefoni?

Në të vërtetë, kjo varet nga lloji I telefonit tuaj. Një inxhinier i quajtur Harun Siljak, studimi I të cilit u publikua në revistën Forbes, tha se përdorimi i telefonit në një vesh ndikon në performancën e telefonit tuaj, kjo ka të bëjë me strukturën e telefonit.

Gjithë telefonat iphone dhe Samsung performojnë më mirë në anën e djathtë, ndërsa telefonat LG performojnë më mirë në anën e majtë.

Por e qëlloni dot se çfarë?

Më mirë është të mos e mbani telefonin fare në vesh kur flisni me të! Ka shumë studime të papërfunduara që sugjerojnë të mbajmë telefonin sa më larg, ngase kjo lidhet me kancerin në kokë, qafë dhe tru.