Highlight Lifestyle Modë & Bukuri

Si ti zhdukni aknet me aloe vera

aknet

Aloe vera është e njohur për vetitë e saj të shumta, mirëpo a e keni menduar se ajo mund të ju ndihmojë jashtëzakonisht shumë në trajtimin e problemit tuaj me akne?

Si ta përdorim:

1. Prej një fletë të freskët aloe vera dhe shtrydh xhelin e saj ose blej xhel të pastër aloe vera.

  1. Aplikoni xhelin në të gjithë fytyrën dhe lini atë tërë natën.
  2. Lani atë me ujë të ngrohtë pasuar me ujë të ftohtë në mëngjes.

Apliko xhel aloe vera në lëkurën tuaj rregullisht pasi që parandalon shfaqjen e puçrrave tjera.