Highlight Storie Inspirimi

Si ti eliminosh ndjenjat e këqija?

ndjenjat

Ti mund të ndryshosh gjithçka në jetën tënde dhe të eliminosh ndjenjat e këqija.

Vetëm provo të ndrysho mënyren se si ndihesh.

Duke ndryshuar ndjenjën, mos u përpiq të heqësh qafe ndjenjat negative, pasi ato nuk janë gjë tjetër veçse mungesa e dashurisë.

Pra, ushqe më shumë dashuri. Vetëm kështu mund të eliminosh ndjenjat e këqija.

Mos u përpiq ta eliminosh inatin dhe mërzinë, ato eliminohen kur ti jep dashuri.

Nuk është nevoja të eliminosh asgjë, jep dashuri dhe e keqja zhduket.

Ka vetëm një pushtet në jetë, dhe ky është pushteti i dashurisë.

Ti ose ndihesh mirë duke qenë i mbushur me dashuri, ose ndihesh keq, pasi ke mungesë dashurie.

Por të gjitha ndjenjat janë thjeshtë nivele të dashurisë.