Highlight Të tjera

Si ti bëni ëndrrat tuaja realitet derisa flini?

ëndrrat

Shumica e njerëzve e bllokojnë ligjin e tërheqjes sepse nuk dinë si të manifestohen gjatë gjumit, përdorin ligjin e tërheqjes dhe gjumit dhe nuk dinë të përdorin sekretin. Ka disa truqe për të përdorur ligjin e tërheqjes për të manifestuar lehtësisht atë që dëshironi, por për ta bërë këtë ju duhet të ndaloni përdorimin e ligjit të tërheqjes, gjumit dhe mendjes suaj nënndërgjegjëse në mënyra negative.

Ligji i teknikave të gjumit të tërheqjes për të manifestuar ndërsa fle dhe për të tërhequr atë që dëshiron.

Shumica e njerëzve luftojnë me ligjin e tërheqjes sepse ata kurrë nuk e kanë kuptuar mirë se si funksionojnë ndjenjat pozitive.

Dhe shumica e njerëzve luftojnë me Ligjin e Tërheqjes, sepse nuk kuptojnë se si ta përdorin atë. Kështu që  Unik Portal ju jep ide dhe në mënyrë që ju mund të aplikoni atë në jetën tuaj lehtësisht.

Në këtë shkrim  do të mësoni se si ta përdorni ligjin e tërheqjes, ta kuptoni më mirë dhe ta zbatoni atë në jetën tuaj.

Hapi i parë është të kuptoni se jeni gjithmonë duke përdorur Ligjin e tërheqjes. Shumica prej nesh e kalojnë gjithë jetën duke e bërë atë në mënyrë të pandërgjegjshme.

Duhet të bëheni të vetëdijshëm për afirmimet tuaja dhe të filloni të përdorni teknika të të menduarit pozitiv për të ndjerë atë që dëshironi para se ta keni atë. Është një meditim afirmimi konstant për të vizualizuar suksesin dhe ta ndjeni atë në sistemin tuaj nervor.

Kjo është mënyra se si ju përdorni afirmime pozitive për të riprogramuar mendjen tuaj nënndërgjegjësuese, si të vizualizoni imazhet, si të vizualizoni atë që dëshironi dhe si të krijoni atë që dëshironi si realitet.