Highlight Storie Inspirimi Të tjera

Si të trajnoni trurin tuaj për të krijuar një ndryshim pozitiv?

ndryshim pozitiv


A është koha për një ndryshim pozitiv në jetën tuaj? Vlerësojeni vet. Ne do t’iu ndihmojmë që ju ta kuptoni se si ta trajnoni trurin tuaj për të krijuar një ndryshim pozitiv!

1. Shpreh mirënjohje;

Shkruani 3 gjëra të reja çdo ditë. Truri juaj çdo ditë do të krijoj një rutinë për të kërkuar pozitiven.

2. Shkruaj një eksperiencë të lumtur;

Shkruaj diçka që të ka bërë të lumtur në ditën e sotme.

3. Bëni stërvitje;

Mësoni trupin tuaj që stërvitjet janë primare për një trup dhe mendje të shëndetshme.

4. Meditoni;

Provoni të fokusoheni vetëm në meditim, harrojeni kulturën tonë që na thotë të fokusohemi në shumë gjëra në të njejtën kohë.

5. Tregohu i sjellshëm;

Shkruani të paktën një email apo mesazh për ti thënë dikujt diçka të bukur.

Kaloni të paktën 2 minuta në ditë për 21 ditë duke i bërë gjërat që u përmendën më lart.

“Ndryshoni formulën për lumturi dhe sukses, e do të vëreni se jo vetëm që do të krijohen gurgullima pozitiviteti por mund të krijoni një revolucion të vërtetë.”