Highlight Meditimi Yoga

Si të shmangni gjumin kur praktikoni yoga Nidra?

gjumin

Nëse jeni fillestarë  në prakitkimin e yoga Nidra atëherë mos u shqetësoni edhe nëse ju zë gjumi gjatë këtij aktiviteti. Praktikues të njohur të yogas e konsiderojnë normale, nëse kjo do t’ju ndodhë në gjashtë muajtë e parë kur keni filluar praktikimin e yoga-s Nidra.

Prandaj, këshillohet që ju të praktikoni yoga Nidra në mëngjes dhe jo në mbrëmje. Po ashtu kur praktikoni yoga Nidra caktoni vetës një qëllim, që është diçka shumë e rëndësishme, ta zhvilloni dhe ta rritni atë. Kjo do t’ju mbajë të zgjuar dhe të vëmendshëm për të lundruar thellë në imagjinatën tuaj mbi ëndrrat e tuaja dhe realizimin e tyre./Unik Portal/