Highlight Lifestyle Të tjera

Si të keni një të diele produktive?

diele produktive


SI e kaloni të dielën tuaj? Me siguri që ajo është dita më e lodhur e javës tuaj nga aspekti i produktivitetit. Por a dëshironi të krijoni më shumë aktivitete për ju në këtë ditë që faktikisht të bëhet dita më produktive e gjithë javës? Atëherë ndiqni këtë rutinë.

1. Filloni në një hapësirë të pastër dhe të qetë. Krijoni një ambient të ngrohtë me muzikë të lehtë dhe ndoshta ca qirinj.

2. Merrni afër vetës një gotë vere të kuqe, kafe, apo çaj. Çdo gjë që ju bën të ndiheni më mirë e më komod.

3. Mblidhni materialet e juaja që ju nevojitën.

4. Shkruaj qëllimet e juaja për një javë dhe pritjet e juaja rreth atyre qëllimeve.

5. Krijoni një listë të projekteve profesionale dhe personale.

6. Vendos se cili obligim apo detyrë ka më shumë prioritet dhe në cilën ditë duhet të përfundohet.

7. Hap kalendarin që të krijoni një listë të gjërave që duhen bërë sipas datës.

8. Rishikoj detyrat dhe përgjegjësitë që të jeni të sigurt se çdo gjë përkon në vendin e vet.