Highlight Storie Inspirimi

Si të filloni dhe të përfundoni çdo ditë me pozitivitet?

pozitivitet

Fuqia e saj i thërret gratë dhe vajzat që të vijnë së bashku dhe të përqafojnë pjesët më të mira të vetes dhe njëri-tjetrit. Kur e fuqizojmë njëri-tjetrin, ne e pozicionojmë njëra tjetrën  për madhështi. Më poshtë, instruktorja më e vjetër e Yoges në botë dhe shpirti i saj shpirtëror ndanë  atë që ka mësuar për afirmimin pozitiv nga udhëtimet e saj në të gjithë globin që ka frymëzuar qindra-mijëra gra në mbarë botën.

98 vjeçarja Tao, thotë se i pëlqen të fillojë çdo ditë duke thënë i thënë vetës , “Kjo do të jetë dita më e mirë e jetës sime.”

Ajo porositë të gjitha gratë: “Çdo mëngjes, shikoni në pasqyrë, në sytë tuaj, dhe tregoni vetes, “Unë të dua.”

Kur studioni reflektimin, përqendrohu në tiparin tënd të preferuar. Pastaj, mishëroje qëndrimin e mirënjohjes duke pohuar të paktën tre gjëra për të cilat je mirënjohëse.

Mund të jetë thjeshtë fakti që ju jeni zgjuar shëndoshë e mirë këtë ditë.

 

Një gjë që ajo ua mëson klientëve të saj është të zhvillojnë një praktikë reflektuese – të paktën 5 minuta në mëngjes për të akorduar dhe vendosur qëllimin për ditën dhe të paktën 5 minuta në mbrëmje për të reflektuar dhe pyetur, “Çfarë kam bërë ?

Në këtë mënyrë, ata mund të ndërtojnë një  zakon të vetëdijes – duke qenë të ndërgjegjshëm për vendimet dhe veprimet e tyre, duke zhvendosur gjërat që nuk iu duhen dhe duke i zëvendësuar me gjëra pozitive, që i bëjnë të ndihën më mirë.

Tao thotë se  gëzimi i jetesës është brenda nesh. Ne duhet ta jetojmë atë. Të besojmë në të.