Familja Highlight

Si ta ndaloni një zënkë në shtëpi?

zënkë

Mënyra se si një çift përfundon një zënkë është indikatori kryesor që tregon kualitetin e lidhjes së tyre dhe stabilitetit në martesë. Herën tjetër që zënka përkeqësohet provojeni një nga këto metodat e mëposhtme.

1. “Të lutem thuaje këtë në mënyrë më të qetë.”

2. “Më vie keq, por unë e mora atë si një ofendim.”

3. Hapini krahët e juaja dhe “ftojeni” partnerin tuaj për një përqafim.

4. “Të lutëm më dëgjo dhe përpiqu të më kuptosh edhe mua.”

5.  A mund të më puthësh?

6. A mund të bëjmë një pushim?

7. “Të lutëm, më lër të provoj përsëri.”

8. Si mund ti rregulloj gjërat?

9. “Më vie shumë keq. Të lutëm më fal.”

10. “Pajtohem me disa nga gjërat që thua.”

11. Prekni dorën e partnerit tuaj me dorën tuaj.

12. “Një gjë që adhuroj tek ti është …..”

13. Të dua!