Familja Highlight

Shtëpi nga kontejnerët e anijeve me shumë pak shpenzime

shtëpi

Në kohën e të jetuarit modern, ndjerëzitpo mundohen të bëjnë zgjidhje për shtëpi e banim në  vendet që i vizitojnë më së shpeshti. Një zgjidhje shumë e mirë dhe tepër pak e kushtueshme janë kontejnerët e anijeve. Mund t’ju duket e pabesueshme, por njerëz kreativ anë kënd botës kanë gjetur zgjidhje për të bërë një shtëpi me vetëm 2000 euro.

Forma dhe  madhësia e tyre i bën ato një alternativë të përsosur për një shtëpi modern.Ju mund të porositni më shumë së një kontejner për të bërë më shumë dhoma për  shtëpinë tuaj të re.

Këta kontejnër kushtojnë  rreth 2000 dollarë. Këtu janë disa shembuj të shtëpive të bëra me kontenjerë të anijev