Highlight Storie Inspirimi

Shëroni vetën vetëm përmes mendjes tuaj!

mendja

Kur lexoni këtë titull, një mendim i vetëm mund të ju vie në mendje: “A është e mundshme të shëroni vetën vetëm përmes mendjes?”

Para se të vazhdojmë, gjëja e parë që duhet të kuptoni është se mendja juaj ka shumë më shumë fuqi se sa që mendoni…

Le të shikojmë këto tre metoda që të shëroni vetën vetëm përmes mendjes tuaj!

Meditimi;

Meditimi është një teknikë që ju ndihmon të fokusoheni dhe të qetësoni mendjen. Qëllimi i meditimit është të arrini në një pikë qetësuese të mendjes. Një ndër mënyrat më të mira për shërim përmes mendjes është meditimi dhe teknikat e ndryshme.

Vetë-hipnoza;

Vetë-hipnoza kërkon të mësosh se sit ë krijosh një qëndrim pozitiv ndaj ndryshimeve të mendjes dhe trupit. Ka shumë material në internet që mund të mësoni se sit ë mësoni vetë-hipnozën për tu shëruar përmes mendjes.

Përdorimi i suplementeve dhe barishteve;

Shumë kanë përdorur barishtet e suplementet për qindra vite. P.sh magnezi është një kurë natyrale për të lehtësuar problemet që shfaqë ankthi dhe stresi.