Highlight Kura natyrale Shëndeti

Shëro infeksionet e sinusit me këtë recetë shtëpie

infeksionet

Një recetë e thjeshtë shtëpie që kërkon vetëm dy përbërës mund të eliminojë  dhimbjet e  kokes si dhe infkesionet e sinusve. E tëra pa përdorur ilaçe që kanë efekte anësore të dëmshme.

Një infeksion i sinusit është një inflamacion i dëmtimeve të kanalit të paranusit që ndikon në membranat që mbulojnë kockat hundore. Kjo ndodëh pasi dikush nuk shërohet tërësisht nga një ftohje ose gripet sezonale.

Ka dy lloje të infeksioneve sinusale: akute dhe kronike. E fundit ndodhë zakonisht pas një infeksioni akut sinus që nuk ishte trajtuar si duhet, duke shkaktuar problemin që të kthehet në kronik. Njerëzit që vuajnë nga infeksionet e sinusit përballen me dhimbje të mëdha të kokës, vështirësi në marrje frymë nga hundët, veçnarëisht gjatë ditëve të ftohta dhe dimrit.

Por, ka një recetë shumë të thjeshtë me vetëm dy pëberës që mund t’ju ndihmojë shumë në këtë aspekt. Është shumë efektive dhe  sjellë rezultate të habitshme, madje edhe për ata që nuk besojnë në mjetet natyrore.

Rrepa e bardhë është ideale për të shëruar infeksionet e sinusve. Ajo është e pasur me squfur, veti të shumëta për të luftuar infeksionet. Ai vepron si një ngrohës natyral për trupin tuaj dukeliruar kështu edhe organet e frymëmarrjes.

Merrni një rrepë të bardhë të freskët, dhe grijeni në rende. Hidheni në një kavanoz dhe kthejani një kapak të vogël uthullë. Mbylleni kavanozin mirë dhe mbajeni në temperaturë të dhomës për 10 ditë.

Pas dhjetë ditësh, ilaçi do të jetë gati për përdorim.

Si duhet ta përdorni atë?

Është shumë e thjeshtë. Hiqni kapakun në kavanoz dhe thithni aromën për pesë minuta. Bëjeni këtë disa herë në ditë.

Ju gjithashtu mund të hidhni pak  nga kjo përbërje në një pecetë sterile dhe mbajeni atë gjatë gjumin mbi kokën tuaj. Veproni kështu për 10 ditë, që është kohë e mjaftueshme për të trajtuar infeksionet e sinusve dhe për të lehtësuar dhimbjet e kokës që shkaktohen nga infeksionet e sinusve.