Highlight Të tjera

Shenjat që tregojnë se keni pasur kontakt me engjëjt

Engjëjt janë qenie ndërmjetësuese, tipike në religjionet e mëdha monoteiste: islam, krishterim dhe judaizëm, ku engjëjt shfaqen si një lajmëtar i Perëndisë.

Engjëlli sipas shumë feve, është një qenie e mbinatyrshme. Engjëjt paraqitën shpesh si qenie njerëzore me flatra, si të zogjve ndërsa popullariteti i tyre është rritur gjatë shekujve të fundit.

Ata po pulsojnë me një energji hyjnore, madje edhe prania e tyre, e parë ose e padukshme, mund të ndryshojë atmosferën në një dhomë dhe disponimin e atyre që janë afër tyre.

Engjëjt gjithmonë konsiderohen të kenë sjellë mesazhe hyjnore dhe udhëzime për njerëzit në mënyrë që t’i ndihmonin ata të përparonin me jetën e tyre në botën tonë fizike, të lidheshin me shpirtin e tyre, të ngrinin ndërgjegjësimin dhe frekuencën e tyre dhe t’i afroheshin më afër vetes dhe Perëndisë që banon në secilën dhe secili prej nesh.

Engjëjt janë gjithnjë afër dhe gjithnjë në dispozicion nëse dëshironi të bisedoni me ta, megjithatë, meqë vetëdijesimi ynë mund të jetë i kufizuar, ne nuk e ndiejmë gjithmonë praninë e tyre, as nuk jemi mësuar ta rregullojmë frekuencën e tyre dhe t’i dëshmojmë ato me shqisat tona fizike.

Por, cilat janë shenjat që përdorin engjëjt për të treguar praninë e tyre dhe për të dhënë mesazhet e tyre

Është e vërtetë se ne të gjithë marrim udhëzime engjëllore në mënyra të ndryshme dhe zakonisht më efektive janë ato kur mbrojtjet tona – frika, dyshimi apo logjika jonë për të përmendur disa janë ulur. Kjo zakonisht ndodhë gjatë ëndrrave ku vetja jonë e vetëdijshme është përkrahur fjalë për fjalë dhe po është më pak mbrojtëse. Mënyra të tjera për të përjetuar engjëjt është të harmonizohen me frekuencën e tyre duke i thirrur ata nëpërmjet lutjes, meditimit ose duke praktikuar aftësitë / shqisat tona psikike.

Le të hedhim një vështrim në disa nga shenjat që engjëjt mund të përdorin për t’ju ndihmuar të ndieni praninë e tyre dhe t’ju siguroj se jeni të dashur dhe nuk jeni vetëm në udhëtimin tuaj.

1.Era

Një mënyrë shumë e zakonshme që engjëjt mund ta përdorin për të treguar praninë e tyre është nëpërmjet erës, një ndjenjë që nuk po merr shumë stimuj në botën moderne dhe njëkohësisht mund të sjellë kujtime të vjetra. Erë e luleve, pemëve apo erërave që janë të njohura dhe të dashur, ndërsa na sjellin kujtime të lumtura është një nga rrugët e tyre.

2.Ndjenjat

A keni përjetuar ndonjëherë një ndjenjë të papritur të ngrohtë të dashurisë, dhembshurisë dhe dashamirësisë. Jeni i sigurt se një engjëll po ju dërgon energjinë e tyre të dashur dhe ushqyese që nganjëherë harrojmë t’i japim vetes. Mos harroni se kjo është një kujtesë se si keni lindur për të përjetuar jetën dhe në vend të kësaj leni ndjenjat e tjera që ju bëjnë të ndiheni të pafuqishëm, të padashur dhe të dobët të zhdukni.

  1. Vështrime të ditës

A jeni zgjuar ndonjëherë me një ndjenjë që ju nuk e keni parë / mos harroni duke parë një ëndërr megjithatë ju mendoni se keni marrë një përgjigje? A keni pasur ndonjëherë një pasqyrë të papritur për diçka të vërtetë të thellë në jetën tuaj që erdhi në një moment të papritur? Engjëjt do të na dërgojnë mesazhet e tyre dhe do të na ndihmojnë të zbulojmë të vërtetën që ne të gjithë kërkojmë dhe mënyra më e lehtë është kur ne jemi më pak duke pritur / kërkuar atë. Mos harroni që asnjë lutje të mos mbetet pa përgjigje.

  1. Dhurata nga bota shpirtërore

A keni gjetur ndonjëherë një objekt dhe keni ndjerë se ishte lënë në rrugën tuaj veçanërisht për ju? Është e njohur se engjëjt së bashku me aleatët e tjerë të shpirtrave na lënë me mesazhe në mënyrën në të cilën ne jemi mësuar me të vërtetë, mënyrën materiale. Këto dhurata, aq të thjeshta sa mund të jenë, janë simbole dhe mbajnë mesazhe për ju, në mënyrë që ta shihni jetën tuaj nën një prizëm të ndryshëm. Zgjohuni me energjinë e objektit dhe shikoni se çfarë del përpara. Përgjigja mund të të befasojë.

  1. Trupi ynë

Një mënyrë tjetër materiale që Miqtë e Frymës mund ta përdorin për ta bërë veten të pranishëm është “gjuha e trupit”. Trupat tanë janë të pajisur me një sistem nervor që është shumë më i ndjeshëm sesa mund ta imagjinojmë. Ndjenja e dridhjeve, rryma elektrike në shpinë, prekje ose ngrohtësi është një mënyrë që engjëjt mund të përdorin për t’ju siguruar që ata janë rreth.

  1. Zëra

Zëra në kokën tuaj? Dëgjimi i mesazheve në mendjen tonë apo pëshpëritjet është një mënyrë tjetër që na transmetohen mesazhe nga mbretëria angelike. Shumë mediumë të mëdhenj e përdorin shprehjen si mënyrë për të komunikuar me shpirtin dhe për të dëgjuar fjalët e tyre të mençura të mbështetjes dhe udhëzimit.

  1. Imazhe

Thëniet e zakonshme ‘Një fotografi flet më shumë se një mijë fjalë’ vlen edhe për komunikimin tonë me engjëjt. Nëse ju shihni papritur një imazh në syrin tuaj mendor ose në botën tonë çdo ditë kjo mund të jetë një mënyrë tjetër për të cilën mesazhi juaj po dorëzohet. Engjëjt na flasin në mënyra që janë shumë më të thella se logjika jonë njerëzore nganjëherë mund të perceptojë. Eksploroni mesazhin dhe nëse fotografia ende nuk ka kuptim për ju, kërkoni udhëzime të mëtejshme.

  1. Ëndrrat

Duke folur për imazhet – ndërveprimet me engjëjt mund të ndodhin gjatë gjumit tonë, kur trupi ynë është shumë i relaksuar dhe mendja jonë nuk po përpiqet të bllokojë një mesazh. Ëndrra mund të jetë vetë-shpjeguese, p.sh. ju keni një bisedë me një qenie tjetër, njerëzore apo jo, dhe ju merrni udhëzime drejtpërsëdrejti përmes dialogut tuaj.