Highlight Të tjera

Shenjat që tregojnë se keni një mik fallco në mesin tuaj!

Ne duam të mendojmë se të gjithë miqtë tanë janë miq të mrekullueshëm, dhe që kujdesen për ne. Edhe pse zakonisht kjo është e vërtetë, ndonjëherë mund të ndodhë e kundërta.

Për fat të keq disa njerëz hynë në jetën tonë duke i interesuar vetëm përfitimi i tyre.

Mund të jetë e vështirë ta pranoni, por ju mund të keni një mik fallco në mesin tuaj…

Shikoni këto shenja që tregojnë se keni një mik fallco.

Ai/ajo ju nënvlerëson;

Pavarësisht se çfarë bëni, ata ju nënvlerësojnë gjithmonë. Edhe nëse keni fituar një garë, apo keni bërë një punë të mrekullueshme, gjithmonë ju shohin më poshtë se veten e tyre.

Ata janë aty vetëm kur duan diçka nga ju;

Sa herë që merrni një tekst nga ta e dini se ata do t’iu kërkojnë ndonjë gjë…

Kur ke nevojë për të, ky mik thjeshtë zhduket;

Ata janë shumë të lumtur të marrin diçka nga ju, por ju edhe t’ju japin. Kur keni nevojë për ta, ata thjesht zhduken.

Flasin prapa teje;

Të tjerët ju kanë treguar se miku yt po flet për ju dhe po shpërndan thashetheme. Ndoshta nuk e keni besuar, por nëse më shumë se 2 njerëz ju kanë thënë këtë, atëherë ajo mund të jetë e vërtetë…