Highlight Të tjera

Shenjat që tregojnë që mund të keni aftësi telepatike të fshehura!

Fuqitë telepatike nuk janë thjeshtë talente të para në filma.

Këto aftësi mund të jenë të vërteta! Ndonëse intensiteti dhe shpjegimi i tyre është më ndryshe se ai që keni dëgjuar më parë.

Ju mund të përdorni këto aftësi për të përmirësuar jetën tuaj, mirëpo arritja deri në këtë pikë është me të vërtetë shumë e vështirë.

Vetëm fakti që shumë prej nesh nuk e pranojnë që kjo aftësi ekziston, na tregon se ne nuk kemi prova të mjaftueshme.

Mirëpo, shumë prej nesh do të donin të mund të lexonin mendjet e të tjerëve…

Sidoqoftë, siç shpjegohet nga mendimtarë të ndryshëm, syri i tretë është prezent tek të gjithë ne.

Këto shenja janë ato që duhet të dini që të ju po “zgjoni” aftësitë e juaja telepatike:

1. Shihni shumë ëndrra, dhe ndjeni më shumë gjërat rreth jush;

2. Ndiheni të sëmurë dhe keni marramendje;

3. Dhimbje koke të pandalshme;

4. Do të ndryshoni grupin tuaj të shoqërisë;

5. Prioritetet e juaja do të ndryshojnë;

6. Keni ndryshime në gjendjen tuaj emocionale;