Dashuria Highlight

Shenjat që ai është gati të të japë zemrën e tij

meshkujt

Meshkujt mund të jenë të vështirë të kuptohen ndonjëherë, veçanërisht nëse përpiqeni të kuptoni se si ndihet ai për ju. Shoqëria ka konsideruar se burrat duhet të flasin më pak për ndjenjat e tyre dhe shpesh mund t’i turpërojnë ata për të qenë shumë emocionalë.

Mund të jetë e vështirë të tregosh dallimin në mes të një djaloshi që është vërtet duke rënë në dashuri, një djalosh i cili është thjesht miqësor dhe një djalë që dëshiron vetëm të përmbushë dëshirat seksuale. Fatmirësisht, këtu janë disa metoda të provuara dhe të vërteta për të kuptuar nëse ai po bie për ju.

1. Ai dëshiron të flasë në telefon gjatë gjithë kohës;

Po, gjatë gjithë kohës. Djemtë që janë vetëm miq tuaj ose që duan vetëm diçka nga ju, kanë tendencë për të shkuar në një rrugë më të tërthortë, si mesazhet ose rrjetet sociale. Por kur një djalë dëshiron të kalojë kohën e tij të lirë duke biseduar me ju në telefon, është një shenjë e sigurt se ai ka disa ndjenja për ju. Është një shenjë se ai dëshiron të dëgjojë zërin tuaj, prandaj është një gjest mjaft romantik!

  1. Të thërret në emra të ëmbël;

Kur një djalë është duke rënë për ju, ai do të përdorë emra kafshësh – por diçka që është pak më origjinale. Ai mund të të thërrasë diçka të veçantë, si një emër i përkëdhelur që është më shumë një shaka brenda mes të dyve. Ai dëshiron të ju ‘ndajë’ nga të gjithë njerëzit e tjerë në jetën e tij. Mund të përdorë edhe emra të tjerë përkëdhelës si mjaltë, dashuri etj.

  1. Atij i kujtohet ajo që thoni;

Kjo mund të vlejë për çdo gjë – atij I kujtohet se çfarë mendimi keni për një film të caktuar, ose çfarë lloj ushqimi ju pëlqen në një restorant të caktuar. Kjo është një shenjë se ai po dëgjon dhe ai vlerëson mendimet tuaja për gjërat.