Highlight Modë & Bukuri

Rutina e kujdesit për një lëkurë të bukur

lëkurë të bukur

Lëkura juaj ka nevojë për kujdes sidomos pas moshës 30 vjeçare. Por a e dini se si duhet të fillojë rutina juaj qysh në mëngjes që lëkura juaj të duket plot shkëlqim?

Mëngjesi:

Pastroni fytyrën tuaj me ujë të ftohtë, aplikoni toner në fytyrën tuaj. Pas tonerit çdo herë duhet të aplikoni hdiratues me faktor SPF.

Pasdite:

Çdo herë largojeni grimin dhe pastrojeni fytyrën mirë. Përdorni kremin retinol për sytë tuaj. Përdorni hidratues të natës.

Kujdesi javor:

Fërkojeni fytyrën tuaj mirë për të larguar qelizat e vdekura, pastaj përdorni një maskë fytyreje për ta hidratuar lëkurën tuaj. Mos harroni të pastroni carcafët ku flini sepse është më të vërtetë e rëndësishme për lëkurën tuaj që të jetë e pastër.

Kujdesi mujor:

Pastroni brushat e juaja të grimit!

Shprehitë që duhen përfshirë në rutinën tuaj ditore:

1. Pini sa më shumë ujë;

2. Bëni vitaminat pjesë të dietës suaj;

3. Mos përdorni ujin e nxehtë;

4. Përdorni balsam për buzët;