Highlight Shtëpi / Dekor Të tjera

Redukto energjinë negative në shtëpi vetëm me limon të gjelbër!

energjia negative

Energjia negative në shtëpi mund të ndikojë në shëndetin, marrëdhëniet dhe prosperitetin tuaj.

 

Në këtë shkrim  do të kuptoni mbi rëndësinë që ka limoni i gjelbër për  të neutralizuar energjinë e keqe, për të përmirësuar disponimin, vizionin dhe për  të rikthyer harmoninë. Limoni i gjelbër fsheh vetitë e shumta të dobishme, jo vetëm për shëndetin dhe bukurinë, por edhe nga pikëpamja e energjisë pozitive.

Aromë unike e limonit është e përkryer për zonat në të cilat keni shpenzuar shumicën e kohës tuaj. Ajo do të largojë energjitë negative rreth jush. Të gjitha që ju duhet janë disa limon gjelbër.

Ka metoda të ndryshme për përdorimin e fuqive neutralizuese të limonëve:

– Më së lehti është të vendosni 3 limona në zona të ndryshme në shtëpinë tuaj, duke i zëvendësuar ato kur kthehen në limon të verdhë të zi.

– Plotësoni një shportë qeramike me 9 limona dhe vendoseni në frigoriferin tuaj. Vendosni 8 limona dhe një në qendër për pasuri.

– Vendosni 3 limona në çantën tuaj ose në tryezën tuaj të punës gjatë punës.

– Në mënyrë që të shtypni energji të keqe, përzieni lëng limoni dhe ujë në disa shishe spërkatje. Stërpikni shtëpinë dhe çdo cep në të.

– Vendosni 3 limona në një tas xhami në tryezën e natës për dashuri.

-Vendosni një limon të gjelbër në çantën, xhepin apo xhaketën tuaj. Merrni atë gjatë natës dhe shikoni se si bëhet e thatë. Hidhni atë në mëngjes dhe përdorni një tjetër.