Të tjera

Rafte të bukura që mund ti bëni me duart tuaja

rafte

Ndonjëherë e gjitha që duhet të bëni për të transformuar shtëpinë tuaj, është të ndërroni diçka të vogël. Një shembull i mirë do të ishte një raft librash, suveniresh ose gjërash të vogla. Dhe është gjithmonë një bonus nëse mund ta krijoni atë me duart tuaja.

Prandaj ne në Unik Portal zgjodhëm ide për të krijuar rafte të bukura.

Raft katror;

Raft i varur;

Raft në qoshe;

Rafte të vogla në formë kuti;

Raft peshore;

Raft në formë labirinti;

Raft ‘degë’;