Highlight Storie Inspirimi

Punëtoria “Jeto i pasur” nga Klubi i am Power

I am Power është klubi më i madh shqiptar i motivimit që ka ndihmuar shumë njerëz të arrijnë qëllimet e tyre në jetë. Ky klub i cili është i pari i këtij lloji në Maqedoni, Kosovë dhe Shqipëri.

Me 7 Dhjetor në Prishtinë klubi I am Power mban punëtorinë e radhës, me të gjithë ata që duan të ndryshojnë jetën e tyre.

Besojmë se ju keni ëndrra, dhe çdo ditë i bëni pyetje vetes si të arrij atë ëndërr?

Ndoshta shumë herë keni provuar dhe keni dështuar, dhe keni humbur besimin se ju mundeni! Por një gjë duhet të dini se çdo dështim i mëparshëm ju ka bërë gati për këtë hap- të merrni pjesë në këtë punëtori.

Kjo punëtori do të ndryshojë perceptimin tuaj, për ëndrrën tuaj dhe ju do të rikthej motivin për të vazhduar deri në sukses.

Mimoza Thaqi, motivuesja më e njohur shqiptare energjinë e saj me ju.

Këtë herë ajo do të ndaj me ju disa teknika të mendimit, disa modele të energjisë të cilat do të ndryshojnë aurën tuaj sa i përket pasurisë që ju posedoni.

Cila është pasuria juaj? Ju keni një trup i cili do të jetë i shëndetshëm dhe të përdor paratë për të bërë vetëm mirë, ju keni një mendje e cila do të ushqehet me informacione të bukura dhe ju keni një shpirt i cili do të udhëhiqet nga dashuria dhe e gjithë kjo përfshinë harmoninë që ju meritoni në këtë jetë. Prandaj unë them se mungesa e disa përbërësve esencial nuk ju lejon juve të ecni përpara.

Ndryshoni qëndrimin tuaj ndaj biznesit.Mos e kërkoni atë.

SHIH TASHMË MENDËRISHT TUAJËN DHE LEJO TË VIJË.

Bonus pas pjesëmarrjes në seminar.

Librin Elektronik” Dollarët më duan mua”në PDF do të ju dërgojmë në e-mail

Bileta për anëtarët në Iam Power Niveli 3 dhe 4 është falas.

Bileta për pjesëmarrësit tjerë është 5 Euro, pagesa bëhet në hyrje.

Vendi: Swiss Diamond Prishtinë

Për të marrë më herët biletën regjistrohuni në linkun e më poshtëm.

https://www.mimozathaqi.com/blog/2018/11/27/workshop-qndrimi-i-duhur-mendor-jeto-i-pasur?fbclid=IwAR0eec4Ojvi0RuAiOkJkejbeUugRncSxbVzH1Rdk07bPFpeRNZ1ROu9IuQ8