Highlight Natyrë & Turizëm

Pse nuk duhen vizituar këto shtete sipas vendaseve?

vizita

Jo shumë persona tregojnë të vërtetën për vendin e tyre, por këta vendas u treguan shumë të sinqertë saqë ju mund të merrni parasysh sugjerimet e tyre në qoftë se keni vendosur të pushoni në njërin nga këto qytete.

1. Norvegjia;

Sipas vendaseve Norvegjia është një qytet I ftohtë që nuk duhet vizituar nëse ju jeni pëlqyes i motit të ngrohtë e diellit. Norvegjezët po ashtu janë të njohur si njerëz jo shumë të shoqëruar me të tjerët, ata kanë edhe një shprehje të tyre që do të thotë “Nëse një i huaj ju buzëqesh në rrugë ai është ose i çmendur ose amerikan”.

2. Australia;

Australia mund të jetë një ndër vendet më të rrezikshme në botë. Nëse ju keni vendosur ta vizitoni atë, keni kujdes nga kafshët e panjohura për ju, që mund t’iu kthejnë pushimin tuaj në tragjedi. Pos asaj, duhet të keni kujdes edhe nga vapa e madhe.

3. Shtetet e Bashkuara të Amerikës;

Nëse keni vendosur të vizitoni Amerikën, atëherë duhet ta dini se transporti nga një qytet në tjetrin është shumë i shtrenjtë, duke marrë parasysh sa të lira janë biletat në Evropë.
Po ashtu keni kujdes nga injorantët thonë vendasit, për shkak se shumë nga ta thjeshtë nuk duan t’ia dinë se çfarë ndodhë në botë.

4. Katar;

Katari njihet nga vendasit si një vend me ajër shumë të ndotur, më vapë shumë të madhe, me vendas që ju nuk do ti takoni kurrë dhe komunikacion shumë të dendur.
Mendohuni para se ta vizitoni.