Highlight Sport / Fitness

Pse duhet të filloni të vraponi që sot?

vraponi

Disa ditë, ngriheni nga shtrati dhe nuk mund të prisni që të hidheni në këpucët tuaja dhe të dilni për një vrap. Ditë të tjera … jo aq shumë. Nëse mungon motivimi juaj, konsideroni këto arsye për të vrapuar tani.

 

  1. Me të vërtetë është mënyra më e mirë për të filluar ose mbaruar ditën tuaj.

Fillimi i ditës me një vrap ju ndihmon të përqendroheni dhe të aktivizoheni për ditën duke ju dhënë kështu energji shtesë, dhe duke përfunduar ditën me një vrap në mbrëmje ndihmon të vendosni atë ditë pas jush. Provojeni.

 

  1. Është një mënyrë e shkëlqyeshme për të larguar stresin.

Lëreni telefonin tuaj në shtëpi ose e vendosni në mënyrën e aeroplanit në mënyrë që të mos jeni të tunduar për të pasur “një pushim në këmbë” (që, përkthyer lirshëm, do të thotë “ndaloni dhe kontrolloni emailin shpejt dhe ndoshta mund të silleni në Instagram ose shtoni në historinë tuaj të Snap”). Gëzohuni duke u larguar nga gjithë teknologjia dhe shijo momentet e vrapit.

 

  1. Do t’ju ndihmojë të jetoni më gjatë.

Një vrapim në ditë me të vërtetë mund ta mbajë mjekun larg – të paktën për pak kohë. Duket se ka vdekje dy herë më shumë për shkak të mungesës së stërvitjes sesa të mbipeshës.

 

  1. Sepse mëngjesi do të shijojë shumë më mirë pas një vrapimi.

Ju në asnjë mënyrë nuk duhet të #vraponipërtëngrënë, por nganjëherë, një tas i madh me me ushqim të shëndetshëm do t’iu vijë shumë më i shijshëm se zakonisht pas vrapit tuaj të mëngjesit.

 

  1. Kurrë nuk do të ndiheni keq pas një vrapimi.

Pas vrapit gjithmonë do të ndiheni më mirë. Prandaj mashtro vetën duke thënë se do të vraponi vetëm 10 minuta dhe do të shikoni se si do të përfundoni duke vrapuar më gjatë se që kishit planifikuar.