Set mbajtëse “Trio” me kripë himalaje

20.99 

Përshkrimi

Seti i qirinjëve “Trio” Qirinjtë me kripë himalaje mund të kombinohen me ngjyrat e tjera të qirinjëve me kripë kristali dhe duken mrekullueshëm. Ky set i përberë prej tri ngjyrave, portokalli, hiri dhe bardhë kombinohen shumë bukur me njëri-tjetrin. Qiriu me kripën ngjyrë hiri është nxjerrë nga minierat e largëta të Himalajeve ndërsa me të bardhën dhe portokalltën do ti rikthej mbrëmjet tua në momente speciale dhe tepër relaksuese.