Qiri Svadhishthana Chakra Orange

15.99 

Përshkrimi

Chakra e dytë e quajtur “Svadhishthana” është e vendosur në hapësirat nën organet seksuale. Ndikon në sistemin riprodhues, por edhe në disponimin tuaj. Ka ngjyrë të portokalltë, e nëse është e hapur, individi ka jetë të mirë seksuale dhe fuqi të madhe në përqendrim. Çrregullimi i saj shkakton telashe në jetën seksuale. Nëse keni probleme të këtij lloji, porositni qiriun me ngjyrë portokalli!