Qiri Muladhara Chakra Red

12.99 

Përshkrimi

Chakra e parë është e vendosur në pjesën e poshtme të belit dhe karakterizohet me ngjyrën e kuqe. Ajo ndikon kundër stresit dhe alergjive. Nëse chakra e quajtur “Maladhara” bllokohet, shfaqet mungesë e vullnetit dhe vetëbesimit, e problemet më të zakonshme janë anemia, aritmia, probleme me zorrë, veshka. Nëse keni ndonjërin nga këto probleme, porositni qiriun me ngjyrë të kuqe!