Qiri Manipura Chakra Yellow

15.99 

Përshkrimi

Chakra e tretë ose ajo e barkut gjendet pranë kërthizës, e ndërlidhet me aspektin e vullnetit, fuqisë dhe identitetit. Njerëzit që e kanë të fortë chakra-n e tretë janë të përmbajtur, e mbyllja e saj manifestohet si xhelozi, si vetëpikëllim e ndjeshmëri e tepërt. Problemet me tretje dhe mëlçi paralajmërojnë bllokimin e chakra-s së verdhë. Nëse keni ndonjërin nga problemet e lart përmendura, porositni qiriun ngjyrë të verdhë!