Qiri Anahata Chakra Green

15.99 

Përshkrimi

E katërta, ndryshe e njohur si chakra e zemrës, është e vendosur në gjoks. “Anahata” paraqet dashuri, sinqeritet dhe besim. Ajo në fakt është nxitësi i dashurisë ndaj individit, por edhe ndaj njerëzimit. Nëse ndjeni mungesën e dashurisë në jetën tuaj, atëherë arsyeja mund të jetë bllokimi i chakra-s së katërt. Prandaj, porositni qiriun me ngjyrë të gjelbër.