Qiri Ajna Chakra Indigo

15.99 

Përshkrimi

Chakra e gjashtë është ajo frontale, ndryshe quhet edhe syri i tretë, është e vendosur midis vetullave në mes të ballit. Është hapësira shpirtërore dhe është më e rëndësishmja në mbajtjen e shëndetin në përgjithësi. Ndikon në intuitën, e ndikon në aftësinë e krijimit të mendimeve. Bllokimi i chakra-s së gjashtë të quajtur “Ajna” shkakton vështirësi me sinuset, dhimbjet e kokës. Porositni qiriun me ngjyrë indigo nëse eksperienconi probleme të tilla.