Mbajtëse për qirinj ‘yin dhe yang’ me kripë himalaje

22.99 

Përshkrimi

Mbajtëse për qirinjë është e përbërë 100% nga kripa e Himajalës, është unikate dhe e punuar me dorë. Një nga përfitimet kryesore të këtij produkti është pastrimi i ajrit dhe reduktimi i energjisë negative. Ky është produkti ideal për të gjithë ju që keni nevojë të rregulloni humorin tuaj, frymëmarrjen, nivelin e energjisë, astmën, tiroiden, gjumin dhe për të rritur nivelet e hormonit të lumturisë.