Llampë me kripë himalaje “Planeti i bardhë”

73.99 

Përshkrimi

Planeti i bardhë Linja e produkteve “White” pasurohet me llampen “Planeti i Bardhë” që është e përbërë nga kripa e bardhë e himalajeve, një kripë tepër e rrallë, me cilësi të jashtëzakonshme që rrezaton shkëlqim e plot bardhësi. Kjo kripë është nxjerrë nga minierat e kripës në Punjab / Pakistan, në jug të Himalajeve. Një nga përfitimet kryesore të këtij produkti është pastrimi i ajrit dhe reduktimi i energjisë negative. Ky është produkti ideal për të gjithë ju që keni nevojë të rregulloni humorin tuaj, frymëmarrjen, nivelin e energjisë, astmën, gjumin dhe për të rritur nivelet e hormoni të lumturisë.