Ligji i suksesit – në gjashtëmbëdhjetë mësime

29.90 

Mësimdhënia, për herë të parë në historinë e botës,vjen si një filozofi e vërtetë, mbi bazën e së cilës u ndërtua Suksesi Personal.

Kategoria:

Përshkrimi

Mësimdhënia, për herë të parë në historinë e botës,vjen si një filozofi e vërtetë, mbi bazën e së cilës u ndërtua Suksesi Personal.

Ligji i Suksesit ishte pararendës i librit Mendo dhe Pasurohu nga Napoleon Hill. Hill ishte i njohur për Hulumtimet që ka bërë lidhur me dallimin e milionerëve dhe njerëzve të zakonshëm. Të gjashtëmbëdhjetë Mësimet në këtë libër në mënyrë të përkryer kristalizojnë çdo gjë që ju do të duhet të dini për të pasuar sukses gjatë këtyre kohërave  të vështira ekonomike. Shumë nga librat që sot janë në shitje sa I përket vetë-ndihmës I kanë marrë konceptet themelore nga ky libër. Sekreti, Fuqia e Mendimit Pozitiv, Milioneri, Ligji I Tërheqjes të gjithë I kanë marrë konceptet bazike nga kjo punë e jashtëzakonshme. Tani ju mund ti merrni ato nga burimi. Njëherë që të lexoni këtë libër ju do të kuptoni se çfarë ju jep disa njerëzve përparësinë të jenë  mbi të tjerët. Duke I ndjekur këtë këshilla edhe ju do të jeni në majë. Është koha të ndaloni së menduari si si do të ishe të jeni i pasur dhe të filloni të dini. Ky libër ka ndryshuar shumë jetë dhe mund të ndryshojë edhe jetën tuaj!

Dedikuar:

ANDREW CARNEGIE

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim akoma.

Be the first to review “Ligji i suksesit – në gjashtëmbëdhjetë mësime”

Your email address will not be published. Required fields are marked *