Enë për grill/servim me kripë himalaje

81.99 

Përshkrimi

Me enën për grill/servim me kripë himalaje ju mund të shijoni një eksperiencë të re të gatimit. Kjo enë mund të përdoret për grill të lehtë po ashtu për servim dhe si enë dekoruese. Pavarësisht gjithckaje, përdorimi i kësaj ene do të jetë një eksperiencë e paharruar për ju. Ky produkt është i përberë 100% nga kripa e Himajalës, është unikat dhe i punuar me dorë.