Highlight Të tjera

Përdorni ngjyrat për të balancuar jetën tuaj

ngjyrat për të balancuar jetën


Përdorimi i ngjyrave të ndryshme për të ndihmuar në balancimin e jetës tonë është mjaft e thjeshtë. Aq e thjeshtë sa ngjyra e bluzës që keni veshur sot në mëngjes. Nëse keni qenë duke u ndier më të lodhur atëherë, provoni më shumë ngjyrën e kuqe, pasi që ajo do të ngritë energjinë tuaj. Nëse shtëpia juaj është e mbushur me stres, provoni të vendosni më shumë dekore të ngjyrës së kaltër për të qetësuar energjinë në shtëpinë tuaj. Më poshtë mund të shihni një listë me ngjyra dhe çka nënkupton secila nga to. Përdorni ngjyrat në të mirën tuaj!

Hiri: Neutralitet, heshtje;

E bardhë; Fillim i ri, imagjinatë, çiltërsi;

Rozë; Shoqëri, optimizëm;

E kuqe; Dashuri, pasion, fuqi;

Kafe; Shtëpi, stabilitet;

E gjelbër; Prosperitet, shëndet, natyrë;

E verdhë; Kreativitet, komunikim, mësim;

E kaltër; Paqe, shpresë, durim;

E zezë; Sigurim, qetësi, eliminim.