Highlight Të tjera

Pastroni energjinë tuaj në këtë mënyrë, dhe nuk do të keni më probleme…

Të gjithë marrim energji të gabuar nga të tjerët ndonjëherë… Prandaj kjo energji duhet pastruar në mënyrë që problemet të mos na kaplojmë dhe të ndihemi në të lumtur në jetë.

UNIK ju sjellë disa mënyra për të pastruar energjinë tuaj nga energjia negative, dhe të kthjellni mendjen tuaj!

1. Bëni një banjo me kripë të detit.

2. Ecni në bari me këmbëzbathur.

3. Kërkoni nga engjëjt që të të largojnë gjërat që nuk ju përkasin juve.

4. Kaloni më shumë kohë në natyrë.

5. Praktikoni reiki.

6. Pini më shumë ujë.

7. Mbushni shtëpinë me sage.

8. Kaloni kohë pranë një lumi, liqeni, deti.

9. Largohuni nga internet dhe telefoni për një ditë.

10. Bëni pushim nga njerëzit toksik.