Dashuria Highlight

Partnerit tuaj i është zbehur dashuria për ty…këto janë shenjat!

dashuria

Kjo është gjëja e fundit në botë që dëshironi të mendoni:

A më dashuron ende partneri im?

Këto janë shenjat që tregojnë se partnerit tuaj i është zbehur dashuria për ty…

A janë problemet që kemi në lidhje një shenjë se po i vije fundi? Këto lloj shqetësimesh janë normale në disa pika në një marrëdhënie. Sidoqoftë, nëse i lini ato që të vazhdojnë për një kohë të gjatë ato mund të bëhen çështje serioze që në fakt mund të bëhen shumë të vështira për t’u kapërcyer.

Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme të identifikohen këto shenja paralajmëruese përpara se gjërat të shkojnë shumë larg…

1. Ata shpenzojnë më pak kohë me ju dhe më shumë me të tjerët;

Nëse partneri juaj papritmas shpenzon shumë më tepër kohë me miqtë dhe më pak kohë me ju, kjo është një shenjë që dashuria për ju mund të jetë duke u zbehur ngadalë ose ata thjesht kanë nevojë për pak kohë larg jush.

2. Ata janë më pak të hapur;

Nëse partneri juaj është bërë papritmas shumë më pak i hapur se sa ishte dikur, kjo është gjithashtu një shenjë që tregon se ata nuk kanë më interes të madh në ju.

3. Ata nuk duan të jenë intim me ju;

Herët në një marrëdhënie, nuk mund t’i mbani duart larg njëri-tjetrit. Kështu është për të gjithë.

Me kalimin e kohës, këto ndryshime dhe intimiteti bëhen pak më pak të shpeshta dhe shumë më pak të nxehta. Sidoqoftë, në çdo marrëdhënie të mirë, kontakti i shpeshtë fizik dhe intimiteti është ende një shtyllë.