Highlight Natyrë & Turizëm

Parajsa Hawaiiane, gjërat që duhet të bëni për të pasur një eksperiencë të paharruar

Parajsa

Kjo është një udhërrëfyes esencial për të gjithë ata që ëndërrojnë të vizitojnë parajsën Hawaiiane një ditë. Këtu mund të gjeni gjërat që duhen bërë dhe gjërat që duhen parë. Për ta bërë këtë një eksperiencë të paharruar për ju!

Hawaii njihet për: surf, ananasët e për vullkanët e shumtë.

Plazhet më të bukura janë: Lanikai (Kailua), Kauna’oa Bay (Hawaii), Wailea (Maui), Hanauma Bay (Oahu).

Ushqimi që duhet të provoni:

Poke (Copëza kupi nga peshku i gjallë), Spam Musubi (Lloj pjate me oriz), Poi (Taro i shtypur).

Koha më e mirë për të vizituar Hawaii-n është nga muaji Prill deri në muajin Maj, dhe nga muaji Shtator deri në muajin Tetor, pasi që temperaturat janë më mesatare.