Highlight Modë & Bukuri

Pantallonat e gjerë, të parezistueshëm për këto ditë të ftohta

Pantollonat

Është e pabesueshme, por e vërtetë. Shumë gra mendojnë që pantallonat e gjerë janë vetëm për ditët e ngrohta të verës dhe me të ardhur ditët e ftohta pantallonat e gjerë I paketojnë. Por, keni gabuar sepse pikërisht këtë dimër, pantallonat e gjerë janë zgjidhja ideale për të lënë përshtypjen e një dame të vërtetë plot stil.

Pra, nëse ende nuk i keni një palë të tillë në dollapin tuaj, blini menjëherë një palë dhe shijojeni një dukje krejtësisht ndryshe.

Ja disa ide për ti kombinuar pantallonat e gjerë.