Highlight Shtëpi / Dekor Të tjera

Palo Santo, druri i shenjtë që ju liron nga energjia negative

Palo Santo

Palo Santo është një pemë mistike që rritet në bregdetin e Amerikës së Jugut.

Në spanjisht, emri fjalë për fjalë do të thotë “Dru i Shenjtë”. Është pjesë e familjes së agrumeve dhe mban aromë  të ëmbël të pishës, nenexhikut dhe limonit.

Palo Santo gëzon shumë nga vetitë  për pastrimin dhe të shërimin e energjisë, të ngjashme me Sage dhe Livando. Është një ilaç i fortë që është popullarizuar për praninë e tij qiellore në mbajtjen e energjive të bazuara dhe të qarta. Krijon një tym të këndshëm dhe të freskët që funksionon mirë duke mbajtur larg mushkonjat dhe insektet e tjera fluturuese dhe kështu  është një nga përdorimet kryesore për njerëzit që jetojnë në Ekuador dhe Peru. Ai siguron një aromë ngritëse që ngre dridhjen tuaj në përgatitje për meditim dhe lejon një lidhje më të thellë me burimin e energjisë dhe gjithë krijimit. Është thënë gjithashtu se Palo Santo rrit kreativitetin dhe sjell fat të mirë për ata që janë të hapur për magjinë e saj.

Palo Santo përdoret tradicionalisht për lehtësimin e ftohjeve të zakonshme, simptomave të gripit, stresit, astmës, dhimbjeve të kokës, ankthit, depresionit, inflamacionit, dhimbjes emocionale dhe më shumë. Ky vaj esencial është i shkëlqyeshëm për aromaterapi dhe gjithashtu mund të përdoret gjatë punës së masazhit për të ndihmuar në shërim.

Ka veti të mëdha në qetësimin e sistemeve imune dhe nervore për shërim më të shpejtë të sëmundjes.

Vaj esencial mund të nxirret vetëm nga pemët e vdekura dhe degët e rëna. Kjo siguron një produkt me cilësi të lartë të kujdesur për me Dashuri dhe Respekt dhe është 100% i qëndrueshëm dhe natyral.

 

Udhëzimet e djegies së Palo Santos

Përdorni një qiri çakmak për të ndezur shkopin e Palo Santos. Lejo që ajo të digjet për rreth 1 minutë dhe pastaj fryjini për ta ndalur. Lëvizni për hapësirën tuaj të punës, shtëpisë, makinës, banjës ose kudo që dëshironi të pastroni energjinë. Era e tymit  do të sjellë gjithashtu paqe dhe qartësi në momentin së bashku me ndjenjat e mira. Kur të mbaroni, vendoseni shkopin në një enë prej metali, xhami ose argjili.