Highlight Natyrë & Turizëm

Një vizitë në Kubë për ta kujtuar gjithmonë. Ja çfarë duhet të dini për këtë vend

Kubë

Nëse keni menduar për një udhëzim që do ta mbani mend si udhëtimin më të veçantë të jetës tuaj, atëherë bëni planet për një vizitë në Kubë. Për ta kujtuar gjithmonë dhe që vlerësohet si një nga  destinacionet më popullore për një udhëtim në Karaibe. Veçanërisht sepse është i mrekullueshëm në çdo pjesë të vitit.

Një vizitë në Kubë për ta kujtuar gjithmonë. Unik Portal ju sjell ato që duhet të dini për këtë vend.

Një bashkim i pasur i frymës së Karaibeve, ikonave kulturore dhe bukurisë natyrore, Kuba është një vend me kontraste interesante.

 

Kubë

Ishulli më i madh dhe më i populluar në Karaibe, “Perla e Antileve” është një oazë  me kulturë dhe kuzhinë unike.

Ky vend është një vend i bekuar me një mori vendesh për zhytje kushte  ideale për të eksploruar ujërat e pasura të detit të Karaibeve. Temperatura mesatare në këtë vend sillet rreth  24 ° ndërsa në ditet e nxehta të Korrikut e Gushtit destinacionet më të përsosura janë ishujt për plazhë dhe rrezitje.

Kubë

Përveç larmisë së saj të habitshme të jetës detare, duke përfshirë lugina, barakuda, rreze dhe madje edhe peshkaqen, ujërat e Kubës janë gjithashtu shtëpi për rreth 50 lloje të ndryshme të koraleve dhe rreth 200 specieve të sfungjerit.

Kubë

Havana,  kryeqyteti  historik duhet të vizitohet patjetër por vendet më të mira për plazhë janë Varadero, Baracoa, Provinca di Matanza Manzanillo si dhe Silvestre de Balboa.

Në këto vende do të gjeni hotele pa fund, vend-pushime, atraksione, numër të madh të turistëve të huaj dhe padyshim çdo kund do të ndjeni  jetën kubane./UnikPortal/