Highlight Të tjera

Mbrojeni energjinë tuaj nga të tjerët!

energjinë

Një pyetje e shpeshtë është: Si të kem më shumë energji?

Të kesh më shumë energji nuk do të thotë të dalësh e të marrësh, por të mbrosh energjinë që tashmë e ke.

Ne të gjithë jemi qenie energjike dhe të ndjeshme ndaj emocioneve të të tjerëve dhe në përgjithësi të rrethit ku jetojmë.

Edhe nëse nuk jeni të vetëdijshëm, ju gjithmonë jeni duke “tërhequr” gjëra nga ambienti përreth.

Pra si të ndalojmë së “marruri” ndjenjat e të tjerëve?

1. Rrini larg paragjykimeve!!! Ne marrim gjërat e këqija të të tjerëve, kur jemi ndonjë opinion mbi një situatë të caktuar.

2. Digjni të gjitha shqetësimet duke e imagjinuar një flakë ngjyrë vjollcë që po digjet rreth stomakut tuaj. (aty ku gjendet chakra e 3-të, dhe ku mblidhet energjia e të tjerëve e cila nuk na takon ne.)

3. Lutuni!

4. Pastroni energjinë tuaj në fund të ditës me një dush.