Highlight Storie Inspirimi Të tjera

Një mësim i vlefshëm nga fëmijët binjakë të cilët u rritën nga një baba pijanec…

mësim

Dy fëmijë binjakë u rritën nga një baba pijanec. Storia e tyre do t’iu bëjë me lot. Dhe ju do të gjeni një mësim jete mes këtyre rreshtash.

Njëri nga ta u rrit dhe u bë pijanec sikur babai i tij, dhe kur u pyet se pse ai u përgjigj: “Sepse pashë babain tim…”

Tjetri u rrit dhe kurrë nuk kishte pirë alkoool në jetën e tij. Kur ai u pyet se pse ai u përgjigj:”Sepse pashë babain tim…”

Dy djem, binjakë, të dy me një baba të njejtë. Por me një perspektivë ndryshe.

Perspektiva juaj në jetë do të caktojë destinacionin tënd. Sot është nëj ditë e re.

Ju keni vetëm dy zgjidhje në jetë: Të jeni një viktimë, ose një mbijetues.

Cilën do të zgjedhni?

Nëse gjetët një mësim të vlefshëm në këtë histori, atëherë shpërndajeni me shoqërinë tuaj që edhe ata të kuptojnë se situate në të cilën gjinden mund të shikohet nga perspektiva të ndryshme.

Kuptojeni këtë më të mirën nga ky mësim i vlefshëm dhe ndryshojeni perspektivën tuaj për jetën. Vetëm ju mund ta bëni këtë!