Dashuria Highlight Lifestyle

Nëse nuk e gjeni dashurinë brenda jush, mos e kërko nga jashtë

dashurinë

Fjala dashuri është e shkurtër, por ajo përmbledhë brenda saj gjithçka,
shpirtin, zemrën,jetën, gjithë qenien tonë. Është ndjenjë e jashtëzakonshme dhe shumë e fuqishme për një njëri.

Fjalët janë marrëveshje për të shprehur ide ose ndjenja. Kuptimi i fjalëve nuk është absolut, është gjithmonë një interpretim personal. Grupi i ndjenjave që lidhen me fjalën “dashuri” është e vështirë të kuptohet dhe madje edhe më e vështirë për t’u shprehur tek personi tjetër.

Por, mbani mend, gjithçka është e pamundur me vetëm një fjalë.

Ju duhet t’a dëshmoni me sjellje, kujdes, respekt e mbështetje dashurinë.

Dhe, më e rëndësishmja, ju duhet të jetoni për vete me dashuri, ta gjeni atë brenda vetës, dhe kur brendia e juaj është e mbushur me dashuri ju do të keni dashuri edhe për të tjerët./Unik Portal/