Highlight Të tjera

Ndihuni më të qetë para gjumit

gjumit

A keni probleme me gjumin? A ju kujtohen të gjitha problemet e juaja e të gjithë botës para se të flini kështu duke ju lënë me përpjekje për gjumë me orë të tëra? Atëherë Unik Portal ju sjellë një listë pohimesh që duhet ti thuani vetës para gjumit që të ndiheni më të qetë e më të relaksuar. Këto pohime janë:

1. Unë jam i qetë dhe i relaksuar.

2. Unë kam bërë më të mirën time sot.

3. Unë jam shumë mirënjohës për mundësitë e ditës së sotme.

4. Mendja ime është e qetë.

5. Unë jam krenar me veten time.

6. Çdo gjë që kam bërë sot do të më ndihmojë për një të ardhme më të mirë.

  1. Zemra ime është mirënjohëse.8. Trupi im është i relaksuar.9. Jam i lumtur me arritjet e mija.

    10. Jam i lumtur me përpjekjet e mija.

    11. Unë jam i sigurt.

    12. Nesër është një ditë e re me përplot mundësi të reja.