Highlight Storie Inspirimi

Mos u shqetëso nëse akoma si ke realizuar ëndrrat tua,koha jote ende s’ka ardhë!

-Dikush ka diplomuar në moshën 22 vjeçare, por i janë dashur 5 vite për të gjetur një vend të mirë pune.

-Dikush është bërë themelues i një kompanie në moshën 25 por ka vdekur në të 50-at

-Derisa të tjerë kanë themeluar biznes në të 50-at dhe kanë jetuar 90 vjet.

-Dikush është ende beqar/e derisa dikush tjetër është martuar

-Obama ka dalë në pension në moshën 55 vjeçare , por Trump ka filluar detyrën e tij si president në të 70-at

-Çdo kush në Botë punon duke u bazuar në orën lokale.

-Mund t’ju duket se shumë njerëz kanë përparuar më shumë se ju, por ktheni kokën mbrapa, ka shumë njerëz mbrapa jush.

-Por, të gjithë po e udhëheqin vetën në kohën e tyre.

-Mos i xhelozo ata

-Ata janë në kohën e tyre, dhe ti je në kohën tënde

-Pra, ji i/e qetë

-Ti nuk je vonë

-Por, nuk është as herët për të filluar në realizimin e ëndrrave tua!