Familja Highlight Të tjera

Mos u mundoni kot. Kur gjumi vjen ata flenë kudo!

gjumi

Të gjithë prindërit  duan që fëmijët e tyre të flenë mirë dhe sigurt.Por, sado që  mundohen, disa fëmijë disi duket sikur refuzojnë.

Ata kalojnë orë të tëra duke u munduar të rehatojnë fëmijet e tyre të vegjël për gjumë. Kjo gjë është shumë e lodhshme posaqërisht natën, kur koha e gjumi vjen edhe për të rriturit.

Por, ndonjëherë fëmijet dinë ti befasojnë prindërit e tyre dhe të flenë edhe në vende aspak të përshtatshme. Unik Portal ju sjell disa fotografi që e dëshmojnë  këtë.

          

         

    

/Unik Portal/