Dashuria Highlight

Mos u martoni me këtë person…

Mos u martoni me këtë person

Mos u martoni me një GËNJESHTAR.

Kurrë mos I besoni një personi të bukur me një sekret të keq. Këta njerëz jetojnë në një botë të mbushur me premtime, të ndërtuara nga gënjeshtrat e tyre. Kur gënjeshtrat e tyre e zëvendësojnë të vërtetën, njerëzit thjesht lëndohen.

Mos u martoni me një NARCISIST.

Kur ata zbulojnë qendren e universit, këta persona do të jenë shumë të zhgënjyer që nuk janë në të. Ata jetojnë në një botë vetjake të quajtur “unë” dhe kurrë nuk e pranojnë që e kanë gabim.

Mos u martoni me një HIPOKRIT.

Dikush që tregohet shumë I moralshëm, mirëpo fshehtësisht po djegë kalori nën carcafë. Mos u besoni aspak atyre.

Mos u martoni me një VIKTIMË.

E kaluara e ka formuar personalitetin e tyre, dhe ata kurrë nuk kanë larguar dhimbjen që dikush tjeter I ka shkaktuar. Ata kanë vështirësi të japin më të mirën e tyre, sepse muret e tyre janë ngritur kaq lart.

Mos u martoni me një FRIKACAK.

Ju meritoni dikë që kapërcen të gjitha sfidat me ju, jo dikush që mbetet në mes të gardhit e nuk është I sigurtë për të qenë me ju…