Highlight Të tjera

Mësoni një gjuhë të re pa shpenzuar

gjuhën e dashurisë


A keni dashur gjithmonë të mësoni gjuhën e dashurisë? Apo gjuhën e telenovelave? Cila do qoftë ajo tashmë e keni mundësinë. Unik Portal ju sjellë disa mënyra që ju mund të mësoni një gjuhë të re shumë lehtë, natyrisht e juaja mbetet përkushtimi, koha dhe fokusi drejt këtij qëllimi.

1. Vizito faqet online pa pagesë si Duolingo.

2. Përsëritni fjalët në vete me zë të lartë.

3. Lexoni tekste në gjuhën që keni zgjedhur me zë të lartë.

4. Mbani shënime gjatë mësimit.

5. Vizitoni bibliotekën dhe gjeni libra të asaj gjuhe.

6. Mësoni kulturën dhe prejardhjen e gjuhës që po mësoni.

7. Takohuni me persona që flasin këtë gjuhë rrjedhshëm, pra flisni me njerëz që e kanë atë gjuhë të nënës.

8. Gjeni një person të dytë që të mësoni bashkë pasi që do të jetë shumë më e lehtë të përsëritni gjërat bashkë.

9. Trajnoni aftësitë tuaja të shkrimit në atë gjuhë.

10. Dëgjoni muzikë.

11. Shikoni filma në po atë gjuhë.