Highlight Të tjera

Mesazhe të bukura për shpirtin…

mesazhe

Të gjithë kemi nevojë ndonjëherë për fjalë inkurajuese. Fjalët e mira mund të bëjnë ndryshime në jetën e njeriut. Sa herë që ndiheni keq, lexojini këto mesazhe për shpirtin, dhe ndani ato me të tjerët!

1. Ti je i veçantë!

2. Ajo që të tjerët mendojnë për ty, nuk ka rëndësi…

3. Ti je i bukur.

4. Pavarësisht se çfarë mase jeni, trupi juaj është I bukur.

5. Nëse keni nevojë për një moment relaksimi, ndani 5.

6. Ti je i vetmi limit.

7.  Tim und të thuash JO, askujt nuk i ke borxh një shpjegim.

8. Përderisa po bën më të mirën tënde, asgjë tjetër s’ka rëndësi.

9. Mos I lejo të tjerët të të shkelin, ti nuk je tepih!

10. Mos ndrysho atë që je për ASKËND!

11. Atë që jep, edhe merr në jetë.

12. Gjithmonë vendos veten të parin, pavarësisht se çka.

13. Bëhu I fortë, pavarësisht se çfarë.

14. Kurrë mos u dorëzo.

15. Ti je njeriu i vetëm që mund ta bësh veten të lumtur.