Highlight Shëndeti

Mesazh shumë i fuqishëm për ata që jetojnë me ankth…

mesazh

Këshillë e vlefshme për personat që jetojnë me ankth.

Ajo thirrje që mendoni ta bëni, nuk është aq e keqe sa mendja juaj e bënë që të jetë.

Ti je i bukur, në mënyrën që je. Mos fsheh vetën tënde! Mos lejo që ky ankth t’ju bëjë të mendoni ndryshe.

E di që shtrati juaj, është një vend i rehatshëm dhe i sigurt. Por kështu është edhe bota rreth jush. Dilni jashtë, ka njerëz që gëzohen të kalojnë kohën e tyre me ju, jeni të bindur për këtë.

Mos mendoni se cfarë të tjerët mendojnë për ty. Njerëzit do t’ju gjykojnë pavarësisht se çfarë bëni, prandaj bëhu vetevetja.

Vetëm kujto, ndjenjat e tua janë të vërteta. Ne jemi këtu për ty. Të tjerët janë këtu për ju. Ju jeni të pëlqyer, ju jeni të dashur nga të tjerët.

Ti je i bukur, TI je i rëndësishëm.

Bota mund të jetë e frikshme. Bota mund të jetë e bukur. Ti kurrë nuk je vetëm.

Mos u shqetëso! çdo gjë do të bëhet mirë.

Merrni frymë thellë, dhe pastaj përsëriteni këtë.

Nëse po e lexoni këtë mesazh, do të thotë se ti ose dikush që ti e njeh, po vuan nga ankthi. Prandaj shpërndaje këtë mesazh, dhe tregoj vetes e të tjerëve se nuk  jeni vetëm! Ju jeni të mrekullueshëm dhe duhet të ndiheni sit ë tillë.